Dit recept is perfect om te maken met leftovers. Heb je nog tomaten, champignons, een bosuitje of andere groenten? Je kunt er van alles voor gebruiken! 

  1. Snijd de groenten in plakjes
  2. Rasp je kaas
  3. Breek de eieren in een kom en voeg een kwart van de kaas toe
  4. Giet er een scheutje melk bij en breng op smaak met zout en peper
  5. Kluts alles door elkaar
  6. Verwarm je oven voor op 220 graden
  7. Verhit wat olie in je koekenpan (deze koekenpan moet in de oven kunnen) en bak de champignons
  8. Zet het vuur iets lager en giet het eimengsel erbij
  9. Verdeel het goed en leg de tomaten erop (of de andere leftover groenten)
  10. Strooi de rest van de kaas erop
  11. Laat de ei stollen en zet het vuur uit
  12. Zet de pan in de oven (circa 15 minuten) totdat de bovenkant goudbruin is
  13. Strooi nog wat bosui en/of rode peper erop.

Eet smakelijk!